Uppsala!

Då har man träffat pojkvännen igår och idag och har myst jätte mycket, nu sitter jag i bilen och är påväg till Uppsala med mamma och jullan! Trevligt och är en glad tjej!

Men mitt hår blev inte som jag hade tänkt jag gick och bytte färg för jag skulle fråga om jag måste blondera mer först men tror inte hon förstod att jag ville bli mörkblond/ljusbrun så jag fick en färg som fick mitt hår att bli ännu ljusare! Så det blir att färga igen senare när mitt hår orkar det!:)

Blond!:)

Hej då svart hej blond! Ja då har man köpt hårfärg och nu är jag less på svart hår! Jag måste komma ifrån mitt svarta hår nu! Har haft det så sjukt länge! Så nu är det slut på de!:)

Solat!

Då har man varit iväg och solat och har blivit mera brun! Nu är man inte en sån stor belgisk längre! Känns bra kanske ska sola på lördag också innan det bär av till Uppsala!:)

Torsdag!

Idag har man sökt lägenheter lite överallt så någonstans borde jag få en lägenhet i allafall!

Sedan har man suttit på skolan och försökt bestämma vilka bilder jag ska har på utställningen! men bilderna jag vill ha tycker inte min lärare så det sög ju.. Så nu har jag läxa att välja bilder!

Sedan har man sjukt mycket att göta innan studenten allt som ska göras i tid!

Men nu har man gått hem från skolan och har nyss spelat left for dead så nu blir det att kolla på tv en stund! :)

Studentklänning!

Nu har jag äntligen hittat min studentklänning jag har letat och letar sedan hittade jag denna men då var den slut! Men nu fanns den igen! Vad lycklig jag blev! Snart är det studenten det känns i magen!

Men nu blir det att hoppa i säng sov gott!:) <3

Utställning!

Idag blev det att fota mina mardrömmar! Bilderna kommer sättas upp på en utställning! Ska bli jätte kul!

Tisdag!

Idag kom man till skolan klockan halv nio hade samhälle med Karin i en halvtimme sedan gick man till Aulan och välkomnade folk från olika länder. Våra lärare hade gjort någon powerpoint om fakta om Sverige och hur man överlevde en älgattack och vad vi gör när vi äter fika! Nu har man religion och ska göra en uppsats om satanism. Vi får se hur det går med det!

Uppsala!

Ja då ska man åka till Uppsala på lördag! Känns toppen! Sedan var man och solade igår. På tiden att man blir lite mer brun nu och inte ser ut som en blekfis!

Skolprojekt bildspel!

Jag har gjort tre bildspel i mina tre år på media och här är två stycken! :)

Tävlingar !

Ja då har man varit med i massor av olika tävlingar idag! Då hoppas jag att man vinner något då! Ska bli kul och se!

I helgen kom pojkvännen hit och det var mys och vi var med agnes och eric och skåne mäkinen och fler har mn träffat har varit en kul helg. Snart blir det att gå och sova och kliva upp till en trist skoldag!
RSS 2.0