Sundsvall!

 
Idag drog jag iväg med mamsen klockan tjugo i nio till Sundsvall och gick in på birsta med mamma, mormor & mormors kompis! När vi kom fram så gick vi in på ikea och tog en fika! En räkmacka och en dricka vart det för mig och det var riktigt gott. Sedan blev det hm för mig. Det tog mig ett tag och hitta vad jag ville ha! Tyvärr så kommer inte mina mammajeans in nått mer som jag vill ha.. Så det fick bli vanliga jeans som jag ville ha istället! Dom sitter åt unt magen just nu men det får bli att jag använder dom mer sedan när min bebis har tittat ut! Så nöjd med dom är jag! Sedan köpte jag en ammningslinne som jag kommer förhoppningsvis bli väldigt nöjd med för att jag är less på att sova med behå! tittade även på en sportbehå som var knallrosa! Men blev inte nått av med det. Sedan så tog jag massor av strumpor också för dom har en tedens till att bara försvinna sådär.. det blev även två bodys till lilleman! Storlek 50! Sedan drog jag vidare till andra affärer och såg massor jag ville ha men det blev inte av att handla nått sånt.. Sedan så drog jag vidare till kronans droghandel och köpte Galieve mot min hemska halsbränna och en napp till bebis som kommer få följa med i bb-väskan som jag senare i graviditeten kommer att packa! Även en läppsyl till mina såriga läppar!
Efter det blev det mat på Mc Donalds. MUMS! Saknar fanny då när man äter mat där! Sommaren med dig i stockholm! Yeay jag saknar...!  Det blev även en sväng på barnens hus. Kollade på massor av barnvagnar! Men nu har jag hittat en billig bra barnvagn jag vill ha! Nu är det bara att spara lite pengar så får jag åka dit senare denna månad eller nästa och köpa den! Så nu hoppas jag att jag har hittat den vagn jag vill ha och inte ändrar mig sedan!

Idag går jag in i vecka 26 (25+0)
 
Nu är bebisen lite drygt 35 cm lång från topp till tå och väger strax över 760 gram. Ögonen kommer att börja öppnas kring den här tiden och mot slutet av sjunde månaden kommer reaktionerna på ljud att mogna, eftersom hörselnerverna är mer utvecklade då. Bebisen fortsätter att ta små 'andetag' som träning inför livet utanför, även om den än så länge andas fostervatten istället för luft.
 
(DET FINNS SÄKERT MASSOR AV STAVFEL! Men jag orkar inte kolla igenom! ;) Jag är en lat människa ! Det får ni leva med! )
 
Tjockis i vecka 26!
 

Mys med bebis!

Älsklingen & jag!

Oj oj, det där var längesen! ;) puss på dig bby

Tack Mamma!

 
Idag kommer mamma hem från Sollefteå med jätte söta tofflor.
Tackar mamma för dom! :') <3
 

Så trött!

Inatt vaknade jag av en akrobat i magen som levde rövare!
Magen for åt alla håll typ. Det gick inte ens att somna om, efter en timme lät han mig somna om igen. Det är jätte mysigt att vakna av sparkar men han får jätte gärna göra det på dagen så man orkar ligga och känna och se hur magen snurrar på sig åt alla håll!
Sedan att låta mamma få sova på natten vore också bra så slipper jag vara så förbannat trött! :'D<3

Hur kan jag vara så dum!

Hur kan jag vara så dum så jag glömmer bort att jag ska på föräldragruppen idag.... Så sjukt less på mig själv för illfället så jag håller på att dö. Jag har tänkt på det hela dagen och sen nu när det var tjugo minuter kvar tills det var slut kom jag på det igen... Arg tjej så det bara skriker om det.. Det är något som stör mig jätte mycket när man är gravid att man inte är klar i huvudet i bland. Att man helt och hållet glömmer jätte lätt och ibland inte ens vet vad man pratade om..  Alla säger att det är så mysigt att vara gravid. Men de glömmer att berätta att det kan vara sjukt jobbigt oxå.. SKIT SKIT SKIT! så känner jag just nu.... GAAAH

Snön smälter!

Idag har det varit en bra dag än så länge. Det började med att jag klev upp klockan nio och tog på mig kläder och åt frukost sedan kom Nathalie och Malin förbi och plockade upp mig för jag skulle till barnmorskan idag på koll! Det gick bra, allt såg bra ut och jag fick även höra min ängels hjärtljud! Det var mysigt att antligen få höra, Det dunkar ju så fruktansvärt fort. Här nedanför kan du se en vidio på när jag är hos barnmorskan!
 
 

Fanny


Jag tänkte faktiskt bara säga att jag har världens finaste vän och hennes namn är Fanny och hon är helt fantastisk!
Du betyder så oerhört mycket för mig och du finns alltid där för en och man kan inte få en bättre och ärligare vän! Sedan så saknar jag dig sjukt mycket stumpan! :')<3

Jag längtas efter dig min lilla skatt! <3

Ny Design!

Ja som ni ser har jag bytt design på min blogg!
Vad tycker ni?
Vart det bättre än förra?
Om ni inte kommer ihåg hur den såg ut så kan ni klicka på länken här nere för att se den gamla!
http://friidanytest.blogg.se/

Folio

Jag har en Folio med mina gamla bilder!
http://friidanygren.foliohd.com/all
Bilder från tiden på media! Gud vad jag saknar skolan och vännerna och fotningen..

Ge mig min sommar nu!

 
Nu är det såhär solen, att nu får du ta och jobba lite fortare och smälta bort snön för nu vill jag ha sommar!  Jag längtas så sjukt mycket efter att få ha på mig mitt linne ( det är för kort nu när man har blivit så tjock) och shorts med solglasögon och skitsnyggt hår! Haha, man kan ju alltid drömma lite extra! ( ;
Nu sitter jag och lyssnar på musik som får en att längtas ännu mer efter den bästa sommaren! Vill gå på stranden snart men min bebis, så nu får tiden ta och gå lite fortare!
Puss ;D
 
Bebis är såhär stor i magen nu typ :)
 Vecka 25 ! :)

Bebis saker!

Åka vagn:
vagn ()
täcke ()
kudde ()
filt (√)
åkpåse (√)
plastad frotte ()
vagnleksak/mobil ()
reflex ()

Åka bil:
babyskydd ()

Sova gott:
spjälsäng/vagga (√)
spjälskydd (√)
madrass ()
täcke (√)
kudde (√)
lakan ()
plastad frotte (√)
påslakanset (√)
leksaksmobil/speldosa ()
gosedjur (√)

Sköta om:
skötbord ()
skötbädd ()
våtservetter (√)
tvättlappar ()
blöjor (√)
skötväska ()
leksak till skötbordet ()
blöjhink ()

Äta mat:
amningsbh (√)
bröstpump ()
nappflaska (√)
flaskborste ()
modersmjölkersättning ()
amningskupor (√)
haklappar ()
dreggelhaklappar (√)

Bada:
badbalja ()
tvättlappar av frotte ()
babyolja ()
badhanduk med huva ()


Kläder stlk 50/52
body ()
dress ()
mjukisbyxor ()
mössa ()
pyjamas ()

Kläder stlk 56:
bodys (√)
strumpor (√)
strumpbyxor ()
pyjamasar (√)
byxor (√)
mössor (√)
overall (√)
tossor ()
velourdress ()
sparkdräkt (√)

Mini-Apotek:
kräm mot röd rumpa ()
näsdroppar för spädbarn ()
alvedon ()
febertermometer ()
kräm mot torr hud ()
idomin ()
barnolja ()
xylocain ()

Övrigt:
filtar (√)
amningskudde ()
bärsele ()
babysitter ()
snuttefilt (√)
nalle/gosedjur (√)
nappar (√)
nappbehållare ()
bitring ()
fårskinnspläd ()
förvaringsmöbel till bebiskläder ()

Bok!

Fick hem gravidboken idag! Verkligen nöjd! Nu kanske tiden går fortare när jag har nått att fylla i varje vecka! :')

Nu är det 60%! Bara 40 kvar! :)

Party utan alkohol!

Helgen blev ju som den blev.. Det var roligt till en viss del, men det är ju alltid drama nån gång under en party kväll! Fick veta lite saker som gjort mig väldigt besviken på dig! Sedan var det lite mer drama om andra, men det är sånt som händer..! I allafall så saknar jag inte att dricka nu iallafall, om man följer med folk och dricker men man är nykter själv, så känns det så skönt dagen efter att man inte mår dåligt! :D

vilket krångel....

Det känns som om det inte kommer bli någon lägenhet.. sjukt less tjej, jag komme få bo på gatan... Varför håller inte folk det dom lovar.. Jag blir så irriterad..

Gravid bok!

Blev tipsad av en som heter fia att det finns en bok man kan fylla i vecka för vecka i sin graviditet!
Så jag sökte på internet och fick fram en bok som man fyller i, Svarar på frågor om sin graviditet. jag tycker det vorre roligt at ha en sån bok så jag beställde den! Så snart hoppas jag att jag får hem den!
 
På den här länken kan ni trycka på och kolla på den, och även bläddra i några sidor! Sedan kan ni även beställa den där om det är något för er: http://www.bokus.com/bok/9789197651240/gravid-en-fyll-i-bok-om-nio-manaders-vantan/

Tisdag!

Idag var jag hos personal partnern och kollade jobb.. Och pratade med arbetsförmedlingen som var där.. Efter det gick jag och kollade hur mycket det skulle kosta att skicka in min mobil på lagning för att lås knappen har lsutat fungera och det skulle kosta 2000:- det tycker jag inte det är värt... Sedan så gick jag in på en affär och köpte lite bebiskläder.. Kunde inte stå i mot! :)
Efter det gick jag in på anybody och handlandde lite saker till mig för jag ahde fått ett present kort av mammas pojkvän patrik i födelsdagspresent! Det blev en perfym, läppglans & en nit ring! :)
Sedan gick jag iväg till mammas jobb och åt en jätte god räckmacka med henne.. Sedan drog jag hem och har spelat lite LOL  ! :D
 

Melodifestivalen!

Jag tycker dom här var sjukt mycket bättre än någon av dom andra.. ;D

Idioter!!

Säger en sak i flera veckor och inte gör de..... ÅÅÅÅH arg tjej!  

Sommaren vart är du?

 
Jag saknar sommaren så sjukt mycket , och den här sommaren kommer bli den bästa!
Sedan vill jag att det ska bli sommar så jag har en ork att gå ut med kameran i högsta hugg och fota lite..
Saknar media jätte mycket... Alla vänner och allt med foto att göra.. Det var sjukt kul... ajja

Jaha...!

Jag kan ju börja med i helgen!
Fredag;
Det började med att jag följde med mamma till tandläkaren och sedan blev det att fara hem att fixa till hemma innan, Älsklingen och släkten kom! För jag fyllde år i torsdag.. 20 år, men det blev inte att inviga systemet än.. Funderade på att köpa en cider och ställa den på mitt rum tills i sommar. Men det blev inte av!
Vid klockan kvart i 5 ungefär kom hela släkten!
Jag hade två philadelphia glassar (Cheesecake) som andra skulle kalla de.. Men jag betällde en sån en gång på ett café och det var inte fryst som jag tycker om, utan en dom haft i ugnen och den var gelé aktig och smakade jätte äckigt! Ajja, jag hade två prinsesstårtor och sedan kom mormor med tre olika hembakade kakor och mamma hade bakat två andra och sedan hade vi även kakor man köper i affären som ballerina!
Men det var mumsigt!
Runt klockan åtta åkte alla hem och jag, älskling, mamma och patrik beställde hem mat från jakten! Det var jätte gott men det var så att jag var så mätt efter allt sött så jag fick spara lite mer än hälften av min jaktenpasta!  Men det blev till frukost! :) Eter det kom mina fina vänner Malin, Bea och Nattis! dom bjöd mig på bowling! Det sar super kul.. Men bea vann ju helt klart ! Men jag kom 2:a ;D
Lördag;
Jag och älsklingen tog mammas bil och åkte till nordingrå där min far och hela familjen var! På min farmors typ vandrarhem! Vi satt och kollade på melodifetivalen och det sög totalt! Vem är det som valt låtar.. tror det kanske är dags att byta ut han/hon...
Sedan blev det sängen efter ett tag och jag somnade direkt men vaknade inte alls långt efter och fick sedan inte somna om.. så jag har legat och kollat i taket hela natten medans min pojkvän sov... Eller han sov kanske inte så mycket för jag väckte han så fort han började snarka... 
Söndag;
Idag har jag inte alls gjort så mycket utan jag har bara tagit det lungt. Klev upp till 10 över åtta och gick ner och åt Gofrukost. Fil och flingor med sylt.. Jag vet inte riktigt men det är förbannat gott! Sedan for älsklingen hem klockan halv tre och det varr inte så kul.. Jag saknar han redan... Det är jobbigt att bo såhär långt ifrån varandra.. Hoppas vi snart får en lägenhet i hudiksvall!
Jag ställde mig på vågen idag och äntligen har jag gått upp lite.. Först gick jag ner sedan har det stått still!
Nu sitter jag här och gör inte ett skit.. Tror jag ska ta och spela lite LOL. Det blev lite mer att skriva än vad jag trott men men! :D

Pusshej :* <3
 
 
Lite bilder! ::D
 
 

Hm!

Idag kom bebisens kläder från hm! Och jag är väldigt nöjd! Det kommer nog bli bb kläderna! Om jag inte hittar något annat som jag gillar mer! ;)

Idag var det två små pojkar som slängde sten på bilen! Jag tvärnitar och kollar efter dom, men hann inte se vart dom sprang! Men jag vet ändå vem det var! Så mamma ringde och prata med han mor idag! Jag blir så arg på när barn gör sånt! Hur får man för sig något sånt? Det kan ju bli allt dyrt för dom! Ajja finns inte så mycket att göra som redan är gjort!

Imorgon så funderar jag starkt på om jag ska gå in på boa, och köpa en smirnoff och ställa den på mitt rum! Sedan njuta av den i sommar efter man slutat amma! För jag fyller ju 20 imorgon! :)
Jag kommer inte kunna sova inatt, jag vet inte riktigt varför.. Men jag känner det!

Men sov gott allihopa! :) <3

Dressen!

Den här dressen köpte jag av en tjej! Och jag är sjukt nöjd! :)

Hudiksvall

Ja då var helgen över och jag är påväg hem idag! Känns tråkigt fick inte vara med älsklingen tillräckligt mycket! Förhoppningsvis kommer han i helgen! :')

Det blev Inge mammabyxor på hm, de hade Inge mammakläder överhuvudtaget... Det tyckte jag va jätte synd! Hade velat köpa ett par byxor..! Men men

Nu på hemvägen var det byte i Sundsvall så passade jag på att träffa en tjej och köpa en jätte söt dress till bebis av henne! :) henne tackar vi mycket!

I veckan blir det att städa och baka så man kan bjuda på gofika när släkten kommer på besök! Ska bli roligt! :) <3

Mys!

Medans pojkvännen somna så sitter jag och känner när underverket sparkar för fullt as mysigt! :) snart blir det ett väcka han så vi ska åka vidare till Ljusdal! Till och ha en helt myskväll med han!

Fick även reda på att pappsen kommer upp nästa helg och ska fira mig för jag fyller 20 år på torsdag! Ska bli kul! :)

Idag är jag en lycklig tjej! :'D<3

Respektlösa människor!

Jag sitter ju på bussen och mannen framför mig vill flytta sätet bakåt! Jag vet inte att han vill det, han säger inget men jag känner hur han pressar sätet bakåt mot mitt knä! På de sättet jag satt så kunde han inte flytta sätet för mitt knä var i vägen! Kärringen bredvid ser att jag sitter så och jag hinner inte flytta på mig innan han pressar allt han har, så mitt knä typ kläms! Och hon sitter och tittar på mig hur jag ska reagera! Hörde inte vad hon sa till han men nått var det ju för han pressade hårdare... Varför inte fråga om jag kunde flytta mitt knä eller att det var okej istället för att pressa allt man kan..! Då blir man bara irriterad! Tycker det är respektlöst att göra så..! Men det är kanske bara jag som tycker det...!

Buss...

Jag börjar tycka att åka buss är sjukt tråkigt, och jobbigt för den delen... Nu sitter jag på bussen i Sundsvall och väntar på att vi ska fortsätta! Bebis sparkar på vänster sida, och det är jätte mysigt! Snart träffar jag älsklingen! Så ska jag tvinga han att gå på hm med mig så jag kan få köpa mig ett par jeans! Alla mina jeans har gått sönder på ett eller ett annat ställe! Så nu passar jag på att köpa mig ett par jeans! Och det kommer bli mamma jeans! Det ska bli skönt att köpa dom! Om dom som jag vill ha finns förstås! Hittade ju ett par i birsta men då var storleken för liten! Så hoppas dom finns här!

Hej då på ett tag!

RSS 2.0