ARIEL!

Ååh vad jag tycker om Ariel! :D
 
http://www.swefilmer.com/the-little-mermaid-ii-return-to-the-sea-2000/den-lilla-sjojungfrun-2-havets-hemlighet-2000-video_f0b58ceba.html

Barnvagn!

Jag vet inte om jag ska ta den här barnvagnen eller den jag tyckte innan! hmm, men blir kanske den här! :D

Bebiskläder!

Då har jag beställdt lite bebiskläder på hm som kommer till veckan! :'D

Fattig!

Då blev man lite fattigare idag då när man köpte lite smått o gott till bebisen! Längtar som ett tok nu! Vill att tiden ska gå lite fortare! :) jag köpte blöjor för första gången idag! :)

JAG HITTADE HELA AVSNITTET!

http://www.watchseries-online.eu/embed.php?l=http://www.sockscl1e86nr5hqahare5.com/file/7726DAA63BD6EF6D&title=I+Didn%26%238217%3Bt+Know+I+Was+Pregnant+-4%26%23215%3B1-+Twin+Baby+Surprise
 
 
Av en tjej som inte vetat att hon är gravid och sedan så när de gör kejsarsnitt så ä det två bebisar där ! :D

Mindre än halvvägs kvar!

Birsta!

 
När jag var i birsta inhandlade jag lite bebiskläder! tänkte köpa mer men blev så besviken på kvaliten när jag kollade affärer efter jag kollat hemsidan. Hur kan man sätta ett tryck på ett plagg som är utöjbart? det blir ju jätte konstigt och väldigt fult.. Så det blev inge kläder där. Jag hittade även ett par byxor på hm. som var mamma byxor. Jag hade verkligen velat haft dom, men det var sista och en storlek för litet..
Mamma handlade en liten nalle, ett själsängs skydd, en amningsbh och ett duntäcke till mig!
Tackar mammsen ! :D
 

Handlade lite!

Idag var jag i solle med mamma på sjukhuset! Men blev ett kort stop vid affärerna! Kunde inte motstå att köpa lite bebis saker!:) jag ska ju ändå till birsta imorgon! Så kunde ju ha väntat egentligen! Men det blev 2 randiga bodys och ett par svarta mjukis byxor!:) nu längtas jag ännu mer! Vill att mitt lilla underverk kan ta och bli färdig snart! :) sedan har han sparkat hela dagen när jag suttit ner, men när jag lägger mig ner i soffan och ska känna när han sparkar slutar han..! Hmm jag som tycker det är jätte mysigt! Men nu blir det till att sova så man orkar upp imorgon och åka till birsta! :)

Just ja, jag tackade nej till den skolan idag, men sedan så när jag sitter med mamma på sjukhuset och hon pratar med någon gubbe får jag ett hotmail om att jag kommit in på en annan skola! Hmm hoppas att jag kan få plugga på distans så kanske jag kan få plugga under tiden det hade varit perfekt! :)

Men men nattinatti :)<3

140 dagar!

 

Yeay, eller?

Jag kom in på en skola i nacka. Jag borde ju vara glad men det är jag ju inte.. Jag kommer ju inte kunna gå klart det hade jag velat. Jag kan gå en termin om jag vill men det blir så krångligt tycker jag.. och det är så mycket som snurrar i mitt huvud just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen... ska jag bo i stockholm första terminen? hmm ja eller nej! JAG VET INTE.... less tjej till tusen...

(jag sitter inte och säger att jag ångra mig med att bli gravid, för det gör jag verkligen inte)

Alvedon!

Blir till att knapra Alvedon och halstabletter och spraya nässpray så blir det säker bättre snart med vad jag än har åkt på!

Bebis!

Idag köpte jag två hakklappar till Emanuel! Eller jag tror de kallas för det!:p

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/864624/images/2013/pic_50fdb1bbe087c35d3413f229.jpg" class="image">

Växer!

Det är väldigt mysigt att vakna till när du sparkar vännen, men inte när du ska växa så jag vaknar av att det gör ont!

Men mamma tycker om dig ändå! :')<3

God efterrätt idag!

Börjar bli sjuk!

Det lutar åt att man är påväg att bli sjuk.. Det kliar för fullt i halsen och irriterar.. Kan det ha varit för att jag gick igår? Hmm, tur man köpte piggelin igår så man kan svalka halsen lite grann!
 
Idag har jag rensat ut vinden så jag har kasstat massor och lagt ner allt som är mitt som jag ska behålla i en banan låda tills man ska flytta någon gång. För jag använder det inte inte så mycket! Sedan har jag fickat en stor plastlåda med bebis kläder från mig och julia! Men det blev inte så många plagg mest lakarn och täcken.. Men jag hade så fina tjejkläder. Synd att inte man kan använda vilka kläder som hellst! :D

Mamma får inte ha sina tulpaner ifred!

:)

 

Teen Mom!

Sitter och kollar på teen mom och de sitter och diskuterar hr allt har varit och hennes mamma sitter där också.. Det är hon som adopterade bort sin dotter till ett par.. Hon sitter och diskuterar hennes mammas förhållande med någon kille som slagit hennes mamma, Sedan säger hon till sin mamma att det är pågrund av att hennes mamma drack och hennes "pappa/lossas pappa" Knarkade att hon adopterade bort barnet..
 

Jag tycker det är fel att säga så! Hon hade ett val. hon kan inte göra valet pågrund av mamman! Hon hade kunnat flytta ifrån mamman och bott själv med sin pojkvän någon annanstans och sluppit vara i närheten av dom! Tycker det är jätte fel bara jag som tycker det???  

Varje natt!

Varje kväll så vaknar jag vid tre eller klockan sex och måste upp och kissa! Måste kissa två gånger per natt så jag ser ingen mening i att jag lägger mig tidigt måste ändå upp efter två timmar och kissa igen, eller så hinner jag inte somna..! Det börjar bli ganska drygt, för man får inte riktigt sova ut!
Går jag inte och lägger mig tidigt får jag inte sova tillräckligt och är jätte trött hela dagen istället...

Hmm jag är vaken halv tio en lördag känns ju jätte skönt att inte kunna somna om nu, hade varit skönt att få sova i allafall en timme till..!

Men men till något positivt är att i går kväll så fick Linn och mamma min känna bebissparkar! Linn vart helt till sig! När jag kom hem och la mig i sängen rörde han på sig jätte mycket, mys! Nu är det inte så mycket längre små sparkar utan dom blir större och starkare! Det är inte bara som att någon petar inne, utan nu kan man känna hans fot/arm dras under magen! Om ni förstår hur jag menar! Man känner hur han rör på sig i magen! Jätte häftigt! :') <3

Det är faktiskt väldigt läskigt att något kan växa inne i magen på en! Det är as häftigt samtidigt! Jag har Inte riktigt hunnit fatta att jag kommer ha en liten Emanuel till sommaren! :') <3

Idag är jag inne i 20 veckor (19+3) alltså är jag snart hela 20 veckor och jag är snart halvvägs i min graviditet! Det är rätt häftigt faktiskt! Egentligen så växer det ganska snabbt från inget till en bebis liksom!:) sånt här kan jag ligga och fundera på!

Men nu kanske man ska ta och kliva upp och göra något vettigt! :)

Bebis<3

Mihi, tråkigt då går det såhär! :p <3

Varm dusch!

Idag har det varit så fruktansvärt kallt! Så jag tror jag ska hålla mig inne! Men nu blir det en varm dusch en timme typ! Sedan blir det säkert mys framför en film..! :D

Ibland vill man bara strypa någon!

Vissa människor är helt dum i huvudet! Lägg er inte i...! Jag bad inte om eran hjälp! Varför är det jag som ska få skiten för något som ni inte kan klara av själv....! Ååh sjukt less tjej!

Att ha folk som stressar en när man är gravid och inte förstår är inte lätt!

BDB (Bilddagboken)

Kollade igenom massor av gamla bilder på BDB! :D
 

Ny header kanske?

Jag funderar på om man ska andra headern lite, men ska man ändra den såhär? :)
Det ska inte vara grått runt om****

Checklista!

Sitter på mitt rum och funderar på vad man ska köpa och hittade en checklista på väldigt mycket en bebis kan behöva de första månaderna! Så nu är det bara att börja handla och checka av det jag köper!

Funderar även på om jag ska skriva ett förlossningsbrev eller inte. Om jag skriver så vad ska man skriva?
Hmm jag vet faktiskt inte riktigt vad man kan/ska skriva..! Jag vet att man ska skriva hur man vill ha det under förlossningen, men hur vet man det liksom när man aldrig har varit med om det!

Har även hört att man kan säga hur man vill rummet ska vara, men hur mycket får man bestämma? Jag får helt enkelt ta och Googla lite! Han vet ju allt....! ;)

Nej, sedan så ska jag skriva ett brev till Ante/ den som är med mig när det är dags! Med en lista med saker jag vill ha med mig som dom får springa runt och hämta! ;) Medans jag har ont!
Ska även göra en Checklista på bbväskan jag ska ta med mig!

Känns som om det här blev rätt mycket så det är väll bara att börja då! :)

Ursäkta om det är felstavningar, men jag har använt mig av ipaden! :D

//Frida

Strumpor & nappflaska!

Igår och idag har jag köpt strumpor och en nappflaska! Man måste ju börja i tid! ;)

HAHAHA som en fisk!

Badhuset!

Idag var jag på badhuset med bea och Nattis! Det var trevligt & speciellt skönt! Kändes lite knas bara, kändes väldigt konstig med magen att simma! Sedan att man kände sig som en liten tjockis!:) men Ajja..!:)

Sparkar!

Ligger i sängen och känner hur lillen sparkar och rör sig i magen. Det känns helt underbart! Med är väldigt läskigt också att något rör sig inne i min mage! :') men det är mysigt på samma gång och det är en otrolig känsla!:')

Vill att lilla Emanuel ska sparka mer! Just nu är det väldigt småa sparkar! Nattis fick känna en spark idag också! Hon är den andra som känner det! först var det ju ante i helgen såklart :')

Men nu ska jag försöka att sova lite! Sov gott
// Frida

Personal partnern!

Det är sista veckan hos dom! Känns skönt, men ändå inte så skönt att man orkar kliva upp ur sängen idag... Kan knappt hålla mina ögon öppna! Jag vill ligga kvar i sängen hela dagen! Hade varit as skönt..! Senare idag efter typ halv 12 så blir det att träffa Malin och färga hennes hår! Vet ej vad det blir för färg än men det märker vi.


Bebis sparkar på för fullt och mår bra! Han är snart hela 19 veckor! :) 18+5 idag. Tiden tycker jag går så långsamt! Vill att det ska gå fortare så jag får träffa mitt lilla underverk snart! :)<3

Hmm!

Undra om man ska göra om sin header! :)
 

Vill köpa! :)

 

Napp & Sked

Idag fick jag hem en matsked och en napp från MAM och bambino!

ULTRALJUD!<3

 
Jag såg en frisk liten Emanuel på ultraljudet idag! Blev alldeles tårögd! :D är
så lycklig!:) <3<3 blev en dag ändrad på förlossningen!:) en dag tidigare
gör mig inget!:) 12 Juni! :D <33
 
 

Spänd!

Ultraljud idag, ligger vaken redan och kan knappt bärga mig! Vill att klockan ska bli ett så jag kan få se min lilla bebis! :) <3

DISK!

Nu har jag nyss diskat bort all disk som inte ens jag har drage fram! Känner mig lite duktig i allafall.. Fast att diska det är det värsta jag vet.. tycker det är sjukt tråkigt.. Jag tycker det är roligare att damsuga än att diska.. :D

Nu..!

Ligger i sängen nu och längtas som ett tok till på torsdag! Jag vill verkligen att det ska vara torsdag nu så jag kan få se min lille plutt! Jag ligger och oroar mig också, fall något skulle vara fel..!:/ jag hoppas allt är bra med han/hon! Sedan så hoppas jag på att den lille inte kniper så jag får se vad det blir, jag hoppas ju på en pojke, men ändå lite tjej! Hmm är så nyfiken! Kan knappt bärga mig..! Just nu ligger jag och känner de små sparkarna, men vill att han/hon ska röra på sig mer! :'D men det kommer väll de snart också!:) men sov gott folket!:) <3

Vill se!

 
 

:)

Barnvagn!

Den här barnvagnen har jag kollat på och jag tycker den är väldigt fin!
Jag funderar starkt på att köpa den! Man får allt man behöver för ett väldigt bra pris dessutom!  :D

Mysis!

Ligger och lyssnar på musik och käkar upp mitt godis! Men jag är inte själv jag har mina hundar här! Dom vill också vara med och lyssna på musik!:) myspys!:) <3

<3

Var det bara jag som kollade på dessa barnfilmer när man var liten!? :D

Joy!

Efter att ha tagit en dusch så käns det skönt att kura ner sig i täcket! :) <3

Hoppsan..

... Nu är min blogg fylld med bebismage!<3 :'D

Längtas!

Mamma kommer hem från birsta och har handlat bebis strumpor! Nu längtas man ju ännu mer! Men tackar mamsen! :')<3

Gravidpaket nr två från Apoteket!:)

Rött!:)

Häftigt!:)

Jag är nästan sten säker på att jag känt massor av sparkar i magen nu ikväll! Det bara rör sig i magen på mig! Kände det till och med sparka när jag la handen på magen! Jag längtas som ett tok!

Hoppsan!

Hoppsan nu så råkade man färga håret rött!
Kände att det behövdes en förändring nu nä det är 2013!
 

Spark!

Jag är ganska säker på att det var en hård spark jag kände idag på bussen! nere på vänster sida. sedan igen lite senare fast lösare! Det kändes as häftigt! :D <3

Mihi

 
           
RSS 2.0