:)

Lov!

Nu har jag haft lov sen i tordag. I torsdag hade jag fest men det slutade inte så bra.. Vart lite bråk! Förlåt..
Se har jag mest bara tage det lungt och varit med min älsklig. Igår skulle det bli utgång kom jag på när klockan hade varit nio så det var bar att fixa sig. Sedan stod jag i kö i ungefär i en timme och gav upp. Även fast jag fick gratis inträde. Då gick jag och träffade Linus och sedan gick vi oh köpte världens godaste kebabrulle. Sedan fick vi skjuts hem till Linus. Idag har jag bara kollat på film och tagit det lungt. det blir förmodligen att bara ta det lungt ikväll oxå om vi inte drar ut och hittar på något riktigt kul.


Sedan har jag färgat håret oxå. så nu kommer en för-efterbild.

FÖRE:


EFTER:


2011-04-19
Idag började jag klockan halv nio som vanligt. Första lektionen är matte och jag jobbade på ganska bra och det gick fort så jag känner mig duktig. Efter det har jag rast till 25 över tolv. Då ringde jag linus så han kom och hämtade mig så vi åkte runt lite. Sedan for jag hem och satte mig vid datron en stund och skrev klar svenskan. då plingar det på dörren och där står vaktmästaren och skulle kolla på lite saker jag hade klagat på. Efter det går jag till terrakotta och söker lite jobb sedan träffade jag söt fanny och vi drog till skolan med liiv och tobbe. Sedan hade jag svenska och jag redovisade ett författarproträtt. Sedan skit tråkiga engelska. Efter det slutade jag och gick hem. Det första jag gör är att diska ungefär och nu känner jag mig jätte duktig. Fast jag måste städa mer för det blir fest hos mig på torsdag och sedan ska vi ut! Sedan ska jag städa mammas bil och vi ska övningsköra lite grann sen blir det att vara med Fanny och dra till barks! Sedan får man se vad som händer ! :D <3

Fredag/ Lördag

Igår så åkte jag in till stan och träffade henke. Vi gick runt där och han tyckte det känndes bögigt för att jag fråga saker om kläder.. Hihi! i allfall följde han med mig hem till pappa så spelade jag, henke, pappa och annika pictionary. Pappa och annika ägde ut oss.. Det var inte så kul men men. typ vid tolv följde jag med han till bussen och cyklade som ett tok tillbaka. idag har jag kollat på mina syskon när de spelat fotboll. Det va roligt:) sen har vi cyklat och köpt saker tills imorrn. För imorrn blir det hemgång till lillakramfors.

Stockholm!

Det var väldigt länge sen jag skrev nu! men just nu är jag i stockholm :D och har fotat pappa lite.Sedan har jag fått en bärbar dator av pappa o annika :D Tack så mycket :D Imorrn blir det säkert att åka hem till lilla kramfors. känns skönt att komma hem ändå. Snart kommer annika hem så jag ska prata med henne om jag ska åka in till stan en sväng.
RSS 2.0