Onsdag!

Jag funderar på att klippa min lugg igen..
Idag har jag gjort klart svenska grejset, så jag tror inte jag ska göra så mycket mer där. och engelskan är helt klar och slut .. och matten oxå men vi ska på en lektion till för hon ska bjuda på fika,Snäll lärare! :)
Idag sprang jag även koper testet på skolan .. eller sprang , jag gick med fanny o helena :)
Sen har jag hjälpt fanny o helena med multimedian med björn :) o sen har jag solat lite grann på rasterna , då sitter vi på våra bänkar utanför media och solar:) Sen så vart det idrott :( kooper .. men det klarade jag o imorrn är det sista lektion ;) faan vad sköönt det kommer vara den 9 !!! då har man klarat av ettan på media :) MP09 är bäst !
Idag var jag med bea en stund och åkte moppe :) sen så ringde mamma och sa att jag skulle hem !:/ Äta o städa, men de gick fort sen åkte jag till agnes och störde henne lite tror jag ; )  Men men efter ett tag kom bea och hämta mig så åkte vi ut igen :) vi åkte pp på barks och träffade malin lite snabbt :) o jag försökte putta hon i slänten men hon råka vända på det hela , men då kom tobbe o puttade malin så båda jag och hon åkte ner i slänten :P det va kul ;) sen så kom jag hem och nu sitter jag här och har skit tråkigt :/
Men natti natti :)

Kommentarer
Anonym säger:

snygg du e ihåret :D

2010-10-13 | 21:46:05
Friida säger:

SV: Tackar , men gud vilken gammal bild :)

2010-10-13 | 21:51:30
Bloggadress: http://friidanygren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback