.....

DRA ÅT HELVETE MED ALLT !

Hehe

Fredag: Var jag på skolan och hade lite prov o så.. Sen efter skolan sluta gick jag hem o fixade mig för jag skulle på middag till mammas kompis.. Det var gott o vi satt o pratade om andar och annat övermänskligt. Sen va det ju lite läskigt för att musiken stängdes av två-tre gånger. Efter jag ätit upp så kom Alex pappa och hämtade mig så for vi hem till Alex :D Sen var vi med Tobbe,Filip och rasmus. Vi små drack lite och satt och lyssna på musik:P Sen satt jag också och titta på när dom dampa sönder lite :P Sen så fick jag höra Alex sjunga.. ^^  Typ vid tre somnade vi alla..

Lördag: Vi vaknade ungefär åtta och klev upp ingen menning att ens försöka sova. Sen lite senare drog tobbe och filip hem och rasmus drog ut. Så då vart vi själv och gjorde inte mycket alls. Efter ett tag så kom rasmus och oliva dit och vi små drack lite då oxå.. Men dom drog ut senare igen.. och då for vi och hyrde film, Men han föräldrar skulle bort och vi var jätte rastlösa. Då tvingar vi dit tobbe och filip igen :)  sen så ville det ut på gården typ en sväng så jag stanna inne det var för kallt tycker jag.. då kommer Alex och filip in springandes och sa att tobbe hamnat på sjukhus så vi måste fixa skjuts dit o bla bla .. Jag var ju rädd o fråga vad som hände.. Då säger han vad som hänt och sen o nu är han på toa!!! Faan vad sur jag vart ett tag då :O fast det gick över efter en stund o sen kollade vi på film och somnade ungefär tre igen..
 
Söndag:
Idag vaknade jag vid ett ungefär och det var väldigt sköönt att sova tills dess. Sedan gick jag ner och pratade med Alex mamma, för att han sov. Sen har jag inte gjort så mycket mer förutom att jag tittade på när alex gjorde massa mat som var asgod :D sen har jag bara varit hemma:P

Bara för att vi har kul på media :D

( :


Sitter hemma jag och gör inte alls mycket . Funderar på att slå på en film och gosa ner mig undertäcket och bara må gott :) Seden imorrn blir det att fara till farmor och farfar.. Troligtvis så ska jag vara med Liiv och Tobbe och hitta på något roligt. och sen på lördag blir det att hjälpa farmor med ett jobb så man får tjäna lite pengar.. ( :
Jag är otroligt trött idag så det är lika bra att stanna inne och kolla på svampbob och på film :)<3

-_-


Nu har jag inte skrivit på snart två veckor. Igår var jag o fanny hos stoffe och kollade film :P Imorse vaknade jag av kvitter från fåglar å det var då jobbigt.. Sen drog jag och fanny till skolan . och idag har jag bara haft foto. och allt har gått åt helvete idag... Och ont i huvve och magen hela dagen... Sen så finns det idioter också.....Som inte gör nått bättre..

Fest ikväll då! ;) ♥

Jadu!

Igår : var jag hos alex med lite folk och jag kollade på när dom lanade och fick spela lite :)
Men det vart inge sova alls inatt så jag är något trött:(
Idag:
Har jag typ bara atge det lungt och kollat på film och mysst i sängen! SKÖÖÖNT !!
Och sen ska jag hoppa in i duschen och sedan kankse ska jag ut med bea o göra nått kul:) vad vet jag inte :P
En ganska tråkig Fredag.. Men ganska sköönt och ligga i sängen :)
Imorrn: Blire att träffa agnes och fixa till oss hos mig sen ska vi till linsan på fest :) Det blir najs det :)


RSS 2.0