Iphone 4


Idag så köpte jag fannys fabriksnya Iphone. Men jag orkade inte vänta till 5 kommer ut så. Jag tycker det här var ett bra köp! :D

Sista dagen!Idag var det sista dagen i min kurs som sommarentrepenör, Så fick ett stependium på 2000 kr.
 Gaanska stolt över mig själv. Sedan har jag gjort grymt mycket mer men det orkar jag inte skriva. för jag har inte skrivit på ett tag igen.

Tisadag:

Igår klev jag upp halv åtta, jag sovde hemma hos mimmi o fanny. Jag och mimmmi drog till skolan oh väntade på att perra skulle skjutsa oss till skuleberget för vi skulle hjälpa till att visa tre klasser kameror och annat. Iallafall så kommer vi 45 minuter försent men det är inte vårat fel utan perra för att han kom försent. Sedan så gick rebecka vilse för hon hittade inte till dit vi skulle vara, och ronja försov sig. Iallafall när vi kommer dit så börjar vi med att ta in alla kameror och lägga in elevernas bilder på datorn, efter det fick det välja var sin bild som vi skulle redigera och sedan lägga in på ett usb. När det var klar gick den klassen och kvart efter kom det en till klass som gjorde samma sak. Sedan hade vi lunch.  Sedan kom det en till klass och det var sista klassen men då regnade det så grymt mycket så det tog längre tid innan det kunde gå ut å plåta.  efter det var klar så slängde vi ihop ett bildspel som skulle visas för dem sedan på kvällen. Stressig och jobbig dag. Klockan var ungefär halv fem när jag kom hem. sedan gick jag till malin en sväng då började det åska då satt vi och kollade på åskan en stund tills jag for med mamma och hyrde film. Det var min dag igår och nu kommer lite bilder:) 

En dag i skule! ;)

Helgen!
Ja
i helgen har jag haft det ganska kul, men det blev även lite knas. I fredags var det fest hos simon. Fullt med folk och lärde känna nya trevliga människor. Sedan så blev det knas det vart lite bråk lite här o var. Sen på lördagen så for jag till solle med malin och där trffade vi nattis sedan så träffade vi joel en sväng sedan bar det av ner mot stan och kolla på bilar. Vi träffade väldigt mycket folk och det va jätte kul. Sedan drog vi hem till joel. Satt där ett tag tills malin jag och simon drog hem till simons mamma, för vi skulle sova där. Men fick jag nån sömn?: NEJ inte precis. Malin var vaken hala natten och höll mig vaken också! Galen på dej malin!  Sedan kom malins mamma och hämtade oss på söndagen. Hon köpte också korv åt ss på vägen hem.. Det va min helg hade ganska roligt. Var bara en sak som typ förstörde allt!

Det var en liten förkortning på vad som hände ihelgen! :P
RSS 2.0