Ljusdal

Då sitter man på bussen och är påväg till bästa pojkvännen! Kommer bli en mysig helg! Fiska och grilla och lite bad, om han inte vill får han bada ändå. det kommer bli skit bra!:) <3

Sant!

Stadsfesten!

Var jätte roligt! Med trevligt folk! Snart börjar det för dag två!! Det var skönt i morse jag blev inte så sjuk som jag brukar bli! Hoppas det inte blir så i morgon!:)

Arg!

Ibland blir jag så arg! Less på folk... Jag förstår inte hur vissa folk tänker och hur de kan göra på vissa sätt... Aja inte så mycket att göra åt. Nu får man bli lite pepp innan stadsfesten! Ska bli väldigt roligt, synd att tivolit inte har med sig min favorit karusell i år bara..

Mysigt!

Mysig kväll med Malin och hennes mamma! Film och poker spel ett bra tag! Nu blir det att krypa ner i sängen och få sova ut!

Bilder

Bilder jag bara hade lust att fota idag!

Närvös!

Jag tror jag ska dö, jag är sjukt nervös och vet inte vad jag ska ta mig till! Jag vill inte... Men ändå vill jag, det ska inte vara så svårt eller? Jag tror aldrig jag varit så här nervös i hela mitt liv, men ändå är jag ganska lugn, men det kommer jag inte vara senare då kommer det bli värre!

Studenten!

Jätte roligt och minns hela kvällen så den blev helt perfekt! Först champagne, sedan blev det lunch på skilan och sedan sprang vi utboch åkte flak! Jätte roligt sedan fick man massor av presenter av släkt och vänner! Helt toppen! Sedan blev det förfesten hos Agnes sedan blev det en annan fest men den var inte så kul så jag och udda och Emmy drog och spelade volleyboll!

Studenten!

Snart är det studenten jag längtas!

Portad....

Ja då har man blivit Portad från en matresturang för att man la upp en bild på ett djur i maten för jätte längesedan..

Balen!

Balen var helt otrolig! Var jätte skoj! Trevligt med folk och dans hela kvällen!

RSS 2.0