Andreas!

Sitter på bussen och är påväg till älsklingen, jag måste sju säga att det är väldigt jobbigt och åka buss höggravid. Det har börjat bli svårt att röra på sig, och sedan är det väldigt trångt i bussarna! De tänkte sätt en gammal gubbe som var blind bredvid mig, tyckte jätte synd om honom men hon valde en plats där det var större plats, hade han satt sig bredvid mig hade jag aldrig kunnat säga åt han att jag måste gå och kissa, så på ett sätt var det tur han satte sig på en annan plats! Måste ju säga att det är väldigt många gamlingar på bussen idag.. Kan ju bro på att det snart är påskhelgen! Men snart är jag framme hos älsklingen och det ska bli jätte mysigt! :) <3

The vampire diaries!

 
Hela helgen har jag faktiskt bara leget i sängen och kollat på The vampire diaries! Jag kan lova att börja kolla var något jag inte skulle ha gjort.. Jag är fast.. Men nu var det så att swefilmer sidan inte går att komma in på så då har jag tid över till att skriva lite..

Jag har ju insett vilka personer som det är värt att lägga ner tid på, vilka som finns där och vilka som bryr sig när man mår som dåligast. Jag har fattat vilka som är mina riktiga vänner.. Det märks så tydligt! Varför ni har blivit så annorlunda vet jag inte. Jag vet inte varför det blir som det blir men det kan ju bro på att jag är gravid! Men det tycker jag inte är en ursäkt! 
Kan du inte finnas under min graviditet behöver du inte komma krypandes sen när han kommit ut och ska gulla!  
Det är något jag har suttit och tänkt på i veckan och extra mycket i helgen.. Eftersom jag bara suttit hemma så har det varit mycket som har snurrat i huvudet! Det är det ända jag tänkte skriva om i detta inlägg, jag har inte så mycket annat att skriva om så det blir inget annat heller!
 
 Men nu är det så att internet sidan fungerar igen så nu ska jag lägga mig ner i sängen och fortsätta att kolla på vampyrer!
Hej då på er! :D

Bebis

Hemsk dag!

Dagen började som vilken annan vanlig dag, jag skulle till personal partnern idag, när jag väl kommer dit så sitter vi i ett rum jag och tre till.. vi sitter och diskuterar och pratar om olika saker, vi måste sedan byta rum för det ska vara en ny grupp där. så vi flyttar oss till ett annat rum, ett tag senare måste jag gå på toaletten så jag går iväg en sväng och när jag kommer fram ser jag:
Dörren står öppen inget konstigt med det, men jag ser två fötter på golvet, det ser ut som om någo står på knä typ och håller på med avloppet eller nått sånt, så jag tänkte att jag kanske skulle kunna få kissa ändå, så jag går lite längre in så jag ser hela toaletten och ser att det är en person som ligger på hela glovet med huvudet ner i marken.
Första tanken jag får är att det kanske är någon alkolist som har kommit fel och somnat/deckat på golvet. Men sedan tänker jag även att det kanske är en docka som någon lagt där. Men jag halv springer iallafall tillbaka till han som jobbar där och säger att det är någon som ligger på golvet. Men ingen tror väll egentligen på mig från början för det verkade så konstigt alltihop. Iallfall går vi tillbaka och vi får ingen kontakt och sedan ser vi att det är blod på golvet. han som jobbade där kände inte igen honom så han sprang ner till polisen som bara var nedanför, Medans jag och några andra sa till en annan tjej som jobbade där. Hon visste vem det var för hon hade honom i sin grupp. Det drog ut honom från toaletten och började med hjärt & lugnräddning medans en annan ringde polisen. Den hemska bilden jag fick i huvudet av  honom poch den som fortfarande finns kvar. Ambulans männen/kvinnorna höll på i över en timme och försökte få liv i honom men det gick inte. Det var försent! Jag vet inte vad jag ska säga, det är väldigt overkligt. Det är inget man tror skulle bara hända sådär. Jag trodde aldrig i mitt liv att jag skulle hitta en död person.

Det har ju fått mig att tänka lite. Att när man säger hej då till någon på morgonen eller närsom helst så kanske det är sista gången man ses! Det där kunde ha varit någon jag kände, det kunde ha varit jag. Det är sjukt hemskt! Just sånt här kan hända vem som helst! Visst det kanske inte finns sån stor chans att det händer. Men den chansen finns ju. Det är hemskt att tänka på att det händer sånt här... Jag behövde bara skriva av mig lite..
 
Ta vara på varje minut du har med en annan person! Du vet aldrig om det är den sista gången ni träffas!
Skiljs aldrig ovänner! ♥

Nej!

Nej nu är det så att jag saknar mitt svarta/bruna hår! Så jag har lite beslutsångest fall jag ska färga mörkbrunt eller att färga det svart och låta några röda slingor vara kvar i håret, eller färga allt svart igen! Eller ska man kanske köra på blond igen? ;) hmm, nej det är så svårt jag vill ha alla färger! Sedan vill jag ha tillbaka mitt långa hår, det jag hade utan löshår! GAAAAH!!

Magnus Betner!

Max!

 
 
Min katt är så fruktansvärt söt!
När jag vaknade i morse kollade jag in i vagnen och märkte att det var lite svarta hårstrån i den, men jag var inte säker på att max hade varit där. Jag förstod att han skulle lägga sig där igen om han nu hade varit där. Jag hade rätt nyss så såg jag att överdraget inte såg ut som det skulle så när jag tittade in så låg han där och gosat ner sig! sötnos! Jag förstod att det skulle bli hans nya säng ett tag! :')  <3
 
 
 
 
 
 

Banvagnen!

Idag har jag tagit det lungt och bara varit hemma och spelat..!
Klockan halv tre så fick jag ett sms från bussgods att vagnen har kommit! Så jag tvingade mamma att fara iväg med mig och hämta den. När vi kom hem så började jag sätta ihop den. jag blev jätte nöjd med den iallafall!  Så nu är den färdig och nu är det bara att vänta på bebis! Han kan få komma när han vill..! :) <3
 
 
 
 

Joy!

Ja han äter ju inte upp osten utan han ska gömma den i mammas säng! :p

Inget att säga!

Jag har verkligen inte haft något att säga eller har inte kommit på något att skriva om dom senaste dagarna! Och har egentligen inget viktigt att säga idag heller...!


Jag har köpt en vagn iallafall av en kille i Uppsala! Så han ska skicka den imorgon! Så jag hoppas jag får den imorgon eller på torsdag. Jag väntar nyfiket på att få hämta den! Det kommer kännas skönt att ha den iallafall klar..

Lägenhetsfronten står ganska still, det känns väldigt stressande att inte vet om jag hinner flytta till någon lägenhet..

Jag går in i vecka 28 imorgon! Själv tycker jag att det tar en evighet. En dag känns fan som en vecka, jag vill att tiden ska gå fortare!
Magen mår iallafall bra av vad jag vet! Han sparkar för fullt och jag känner av det mer och mer. En helt otrolig känsla att få känna hur det rör sig! Och jag tror jag känner vad som är huvud och inte! Det tycker jag är rätt coolt!
Idag fick jag en rejäl spark mot kissblåsan så det var bara att springa till toaletten!

Igår natt vaknade jag av typ "mensvärk" skulle jag vilja kalla det, det kändes som det och det gjorde ont och idag när jag gick till "vuxendagis" (personal partnern) hade jag jätte ont, sedan fick jag gå upp för trapporna sedan ner sedan upp igen för att komma dit! Det är sjukt drygt att kust när jag ska vara där då ska dom bygga om hissen..... För det är tre olika trappor man måste gå i.. Men de sa att dom skulle vara klar till veckan! Så det håller vi tummarna på!

Något som jag tänker klaga på är att jag är så fruktansvärt less på denna förbannade halsbränna så jag tror jag ska dö... Det går inte alls att sova med halsbrännan! Jag har käkat galieve för att det ska försvinna, men det dom är snart slut, hoppas på allt att det försvinner snart!

Men nu ska jag hoppa i sängen och sova lite! Men ni får sova så gott allihopa!

Puss :* <3

Tråkigt hemma!

Ja såhär går det när man har tråkigt hemma! Vill hitta på något att göra med jag vet inte vad! :(

Jag bara älskar dom här klubborna!

 
 

Bebis <3

Bara hundra dagar kvar tills min lilla skatt kommer! <3
 
Mys med magen! <3

Haha så söt!

No makeup day!

Idag är det sånt skit vänder mad massor av snö så jag stannar inne idag!
Jag har redan mitt godis och äpplen! Endast för att köpa en god dricka och en glass skulle jag ta mig ut idag! Men det får isåfall bli senare när det förhoppningsvis har slutat snö/regna! Jag är less på denna vinter nu! Jag vill ha min sommar! Jag vill att min lilla skatt ska komma snart och gå på stranden! Så nu min fina sommar får du ta och komma till mig!

Lägenhet!

Nu är det bara att hoppas & hoppas då så man kanske kan få en lägenhet. Vi har blivit erbjuden en visning på en lägenhet så nu får vi hoppas att det är vi som får ta den! Kan inte allt bara fungera bra för mig för en gångs skull! Jag hade blivit så lycklig då! :D
RSS 2.0