29.09.10

Idag har jag varit på skolan hade matte B typ i 50 minuter, efter det hade vi fem minuter på oss till samhäll, men där var  jag bara i 20 minuter sen drog jag iväg på lite andra saker.. Efter det satt jag på skolan och prata med massa folk och väntade på att bea skulle sluta, när hon slutat drog vi hem, och då va jag hungrig så jag gjorde lite makaroner och åt det , gott gott . Sen gick jag ut och klippte gräset. DUKTIG JAG ÄR! Sen nu ska jag kolla på lite doctor who sen blir det att vara med bea och hitta på nått skoj.. ( :

....

Först gick du bakom min rygg..
Sen skiter du i allt..
Och inte bara det, ljuger mig rätt i ögonen!
Hur ska jag kunna lita på dig..

Shopping i Birsta..

Idag klev jag upp klockan 7 och fixade till mig och sedan drog jag på skolan, har varit en jobbig dag på skolan vart lite stressigt , men halv tre ungefär så slutade jag och gick hem för att vänta på att vi skulle fara till sundsvall med mamma och julia, 5 minuter efter jag kommit hem börjar vi åka till sundsvall.. påvägen dit regnade det som bara den och vi skulle fara förbi en långtradare och jag vet inte vad som hände men det vart för mycket vatten på rutan så vi såg inget, men det gick bra ändå. Men när vi väl är framme är klockan redan 4 halv 5 och det är ju då alla slutar så det var en jävla kö innan vi kom fram, när vi väl kommer in så börja vi med att äta. Mamma sa till mig innan vi for du ska bara få ett par skor, men det håller hon inte. jag handlade själv puder och ett skärp, hittade kärpet på slutet innan vi skulle gå , fick panik för den ville jag ha, men hade för lite pengar på mig , så jag tjatade på mamma , men hon va ändå skylldig mig en hundrig så jag fick den , och skulle låna den av julia, springer in i affären och ska köpa den. så tur är man jue tjej , jag jag fick den en hundrig billigare så behövde bara betala 300 kr. sen fick jag ett par skor av mammsen och ett par thights och en kofta typ. efter det for vi hem så nu sitter jag här, och funderar på att snart lägga mig för jag är ganska trött.
 
Tack mammsen , pusshej<3

Moa<3


Bara för vi är bra :) <3

Helgen

I fredags efter skolan vart det mys framför tv med mamma och massa godis o chips och dricka, vi tjocka oss riktigt mycket. först kollade vi idol och sedan på nån konstig film , men den var faktiskt bra, trodde det skulle vara nån gammalt skräp men det var det inte.. Sedan vart det sängen..
I går på morgonen ringde bea och sa att hon kommit hem från solle och ville att jag skulle träffa henne och då gjorde jag det. Men du drog vi och köpte en cola.. Men då ringde mamma o sa att jag skulle komma.. då fick vi gå tillbaka , då när vi kom dit tog hon fram en jacka o frågade va det en sån här du ville ha, ja sa jag men jag fick beslutsångest visste inte om jag skulle ha svart eller röd.. Svart är mer mig , men röd då syns jag mer.. (:
jag valde aldrig o ska gå tillbaka på måndag och få se vilken färg det blir.  sedan for jag o bea ut med moppen på stan o kollade runt lite men inge roligt folk ute. Sen skulle bea hem och då ringde jag malin och följde med henne till ronnie, jag skulle sova där o vi skulle kolla på film vi tre. Men sen ringer bea o vill komma å det får hon, sen blir det ingen film utan guitar hero sedan orkade jag inte sova där så jag följde med bea hem, och kollade på film och sedan somnade vi. sköönt va det fast jag vaknade flera gånger för jag drömmer mardrömmar. och så vaknade jag vi nio och kunde inte somna om så nu har jag suttit här en stund och väntar på att bea ska vakna. idag blir det säkert vara med bea och vi ska säkert hitta på nått mys, hoppas jag :)<3

Äntligen fredag!

Dryg dag på skolan... men efter en lång dag på skolan, slutade jag halv 2 och drog hem till Malin en stund och kollade lite på tv och satt o pratade lite.. Efter det drog jag hem och nu sitter jag här och väntar på mat är så jävla hungrig.. Hoppas det blir god mat. Efter jag ätit antar jag att jag att jag bara ska ta det lungt för jag är skit trött. Sedan blir det idol med mamsen. Och sedan kanske jag ska dra till Malin igen och om inte det blir det att sitta vid datorn en stund och sedan sova i min underbara säng^^

Dryg dag!

Idag vaknade jag av Moas mobil klockan 6 men jag somnade om, och vaknade ungefär sju, då klev jag upp och plattade håret o drog på mig kläderna , sen väntade jag på att moa skulle bli klar, sen drog vi till bussen o satt o pratade lite, vi hoppades på att bussen skulle stanna på gamla busstationen o det gjorde den då vart det inte lika långt att gå, som tur var för jag va trött o orkade inte gå.. skolan började halv nio, sen efter tio minuter hade vi ett möte om att vi inte sköter oss och alla kanske får ig på det o det o det... men det löser sig det vet jag.. Sen efter det har jag suttit vid datorn och lyssnat på musik och försökt fliffat med en folder till arbetet vi gör.. men jag gör rätt men det blir fel. så less.. Men efter det hade vi lunch och det va skit äkligt... O det är så dåligt väder bara regnar o regnar.. men nu sitter jag här o ska fortsätta med foldern, men hoppas jag snart får sluta.... Efter skolan blir det barnvakt..
I helgen funderar jag på att åka ifrån lilla skit kramfors..

Foto med moa!

Igår var jag o fotade lite med sötMoa, va roligt :D <3
Moa:)<3

Bara för vi är bäst !<3
Jävla sööt grej !M
oa o gubbe :O
B
ara för att jag älskar mig själv ! ;):)

Hjärta på oss!


Nu orkar jag inte lägga upp nå mer men det va en del bilder :D ♥

Onsdag..

Idag ringde min mobil klockan sju men orkade fan inte kliva upp då så jag sov till halv 8, slängde på mig kläderna o borstade håret, och borsta tänderna, efter det for jag med mamma till stan o kollade pengar på kortet.. Sen gick jag på skolan o väntade på söötaste folket! :)<3
Jag o moa har suttit o lyssnat på musik och har gjort utsidan på en folder till vårat arbete.. Det va ganska tråkigt, men vi har ju lekt med massa foton oxå , sen har jag slarva jag lite i photoshop.. Idag ska jag kanske vara Moa, har ingen aning vad vi ska göra , men det löser sig:)

Pusshej<3

Sommaren 2010<3

I sommar har jag haft det skit bra :) har varit i stockholm med söötaste bea:)<3
Och så har vi varit på två kryssningar:) har varit mys:) fast andra gången hade jag hög feber o mådde inge bra , men det va kul ändå...
Har även varit på massor med fester o det ha varit skit kul , även fast man har gjort bort sig lite , men det är sånt som händer ;)
Fast nu har skolan börjat, har gått i 2:an på media nu i tre veckor, dom här veckorna har varit jobbiga men ändå skit roliga, vi på media har ju det roligast, och ingen kan säga imot!
Mimmi o frida<3
Frida, linn, moa , mimmi<3
Linn, rebecka, jag, mimmi, moa<3
Ni måste hålla med o att det ser ut som vi har skit kul :D <3
RSS 2.0