Teen Mom!

Sitter och kollar på teen mom och de sitter och diskuterar hr allt har varit och hennes mamma sitter där också.. Det är hon som adopterade bort sin dotter till ett par.. Hon sitter och diskuterar hennes mammas förhållande med någon kille som slagit hennes mamma, Sedan säger hon till sin mamma att det är pågrund av att hennes mamma drack och hennes "pappa/lossas pappa" Knarkade att hon adopterade bort barnet..
 

Jag tycker det är fel att säga så! Hon hade ett val. hon kan inte göra valet pågrund av mamman! Hon hade kunnat flytta ifrån mamman och bott själv med sin pojkvän någon annanstans och sluppit vara i närheten av dom! Tycker det är jätte fel bara jag som tycker det???  


Kommentarer
Nattis ;* säger:

Men Frida är lite lite enklare i Sverige pga vårat skyddsnät, sen är det nog väldigt många som inte känner att det är stabbilt nog att skaffa barn sj utan stöd från varken föräldrar eller staten och med den bakgrund de själva har :)

Svar: Ja så kanske det är men jag tyccker ändå inte att hon kan skylla på sin mamma, det var ju ändå hennes val att göra de.. :S Tycker det var skit taskigt att säga så..
Frida

2013-01-19 | 18:39:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback