Inget att säga!

Jag har verkligen inte haft något att säga eller har inte kommit på något att skriva om dom senaste dagarna! Och har egentligen inget viktigt att säga idag heller...!


Jag har köpt en vagn iallafall av en kille i Uppsala! Så han ska skicka den imorgon! Så jag hoppas jag får den imorgon eller på torsdag. Jag väntar nyfiket på att få hämta den! Det kommer kännas skönt att ha den iallafall klar..

Lägenhetsfronten står ganska still, det känns väldigt stressande att inte vet om jag hinner flytta till någon lägenhet..

Jag går in i vecka 28 imorgon! Själv tycker jag att det tar en evighet. En dag känns fan som en vecka, jag vill att tiden ska gå fortare!
Magen mår iallafall bra av vad jag vet! Han sparkar för fullt och jag känner av det mer och mer. En helt otrolig känsla att få känna hur det rör sig! Och jag tror jag känner vad som är huvud och inte! Det tycker jag är rätt coolt!
Idag fick jag en rejäl spark mot kissblåsan så det var bara att springa till toaletten!

Igår natt vaknade jag av typ "mensvärk" skulle jag vilja kalla det, det kändes som det och det gjorde ont och idag när jag gick till "vuxendagis" (personal partnern) hade jag jätte ont, sedan fick jag gå upp för trapporna sedan ner sedan upp igen för att komma dit! Det är sjukt drygt att kust när jag ska vara där då ska dom bygga om hissen..... För det är tre olika trappor man måste gå i.. Men de sa att dom skulle vara klar till veckan! Så det håller vi tummarna på!

Något som jag tänker klaga på är att jag är så fruktansvärt less på denna förbannade halsbränna så jag tror jag ska dö... Det går inte alls att sova med halsbrännan! Jag har käkat galieve för att det ska försvinna, men det dom är snart slut, hoppas på allt att det försvinner snart!

Men nu ska jag hoppa i sängen och sova lite! Men ni får sova så gott allihopa!

Puss :* <3


Kommentarer
Elin säger:

"Mensvärken" du känner är sammandragningar :) håll koll på dom så dom inte bli intensiva (att du får sammandragningar med några minuters mellanrum) för då är det förvärkar :)

Svar: Okej :)
Frida

2013-03-13 | 09:17:01
Bloggadress: http://lifeandothershit.devote.se
Jenny Nilsson säger:

Visst är rörelserna en häftig känsla! Minns den första rörelsen jag kände, underbart! :)

Halsbrännan, en gravids värsta fiende! USCH, säger jag bara! Jag käkade Novalucol tuggtabletter, funkade asbra för mig! :)

Svar: jag äter galieve men dom är så äcklig! :)
Frida

2013-03-13 | 12:49:43
Bloggadress: http://nilssonjenny.blogg.se/
Jenny Nilsson säger:

Testa Novalucol! Dom är inte så extremt äckliga! Ett försök till mintsmak smakar dom, om jag inte minns fel :)

Svar: Jag menade inte att mina smakade äckligt, utan konsistensen är sjukt äcklig så det blir äckligt att äta dom :p
Frida

2013-03-16 | 10:02:13
Bloggadress: http://nilssonjenny.blogg.se/
Jenny Nilsson säger:

Jaha, okey :)

2013-03-16 | 19:51:15
Bloggadress: http://nilssonjenny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback