The vampire diaries!

 
Hela helgen har jag faktiskt bara leget i sängen och kollat på The vampire diaries! Jag kan lova att börja kolla var något jag inte skulle ha gjort.. Jag är fast.. Men nu var det så att swefilmer sidan inte går att komma in på så då har jag tid över till att skriva lite..

Jag har ju insett vilka personer som det är värt att lägga ner tid på, vilka som finns där och vilka som bryr sig när man mår som dåligast. Jag har fattat vilka som är mina riktiga vänner.. Det märks så tydligt! Varför ni har blivit så annorlunda vet jag inte. Jag vet inte varför det blir som det blir men det kan ju bro på att jag är gravid! Men det tycker jag inte är en ursäkt! 
Kan du inte finnas under min graviditet behöver du inte komma krypandes sen när han kommit ut och ska gulla!  
Det är något jag har suttit och tänkt på i veckan och extra mycket i helgen.. Eftersom jag bara suttit hemma så har det varit mycket som har snurrat i huvudet! Det är det ända jag tänkte skriva om i detta inlägg, jag har inte så mycket annat att skriva om så det blir inget annat heller!
 
 Men nu är det så att internet sidan fungerar igen så nu ska jag lägga mig ner i sängen och fortsätta att kolla på vampyrer!
Hej då på er! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback